3 Spannende filmzalen

Onze sexbioscoop is den spannendste cinema van Twente. Wij beschikken over meerdere zalen die zijn onderverdeeld in:

Bij ons staat uw comfort en veiligheid voorop. Daarom bieden we niet alleen gratis gebruik van lockers en douches aan, maar zorgen we ook dat u altijd op de hoogte bent van de laatste evenementen en activiteiten door onze up-to-date agenda en gastenboek. Voor slechts 12 euro kunt u een hele dag genieten van onze faciliteiten, inclusief essentiële benodigdheden zoals condooms, het gebruik van douches en kluisjes. Mocht u behoefte hebben aan een handdoek, dan is deze voor een symbolisch bedrag van 1 euro verkrijgbaar aan de balie, waar ook koffie en thee voor u klaarstaan tijdens uw bezoek aan onze cinema. Wij willen dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, daarom hebben dames en stellen bij ons gratis entree. Ontdek de warme, gastvrije sfeer en geniet van een zorgeloze ervaring in een veilige en respectvolle omgeving.

Huisregels

1

Privacy

Respecteer de privacy en grenzen van andere bezoekers; ongewenst gedrag wordt niet getolereerd.

3

Hygiene

Houd de ruimtes netjes en schoon; gebruik de daarvoor bestemde afvalbakken voor condooms, verpakkingen en andere afval.

2

Geen mobiel

Het gebruik van mobiele telefoons of camera's is binnen de faciliteit strikt verboden om de privacy van iedereen te waarborgen.

4

Zero tolerance

Drugsgebruik en overmatig alcoholgebruik zijn niet toegestaan; wij behouden het recht voor om bezoekers die hieraan niet voldoen de toegang te ontzeggen.

Door deze regels te volgen, zorgen we samen voor een veilige en aangename omgeving voor iedereen.